Overslaan en naar de inhoud gaan
InwonersNieuwsCoronaVaccinatielocaties in onze regio

Vaccinatielocaties in onze regio

GGD Hart voor Brabant kiest ervoor om meerdere vaccinatielocaties in onze regio open te houden. Wij vinden het belangrijk dat inwoners die een (herhaal)vaccinatie willen, de locatie met een acceptabele reistijd moeten kunnen bereiken. Inwoners kunnen voor hun corona- en HPV vaccinatie bij de GGD Hart voor Brabant nog op een beperkt aantal dagen en uren terecht bij onze vaccinatielocaties.

De vaccinatielocaties Tilburg (Willem II), Waalwijk, Veghel, Den Bosch (Helftheuvel), Den Bosch (Jeroen Bosch Ziekenhuis) en Cuijk blijven open, maar minder dagen en uren. Bij de vaccinatielocaties bieden we ook de HPV-vaccinatie aan. Op www.ggdhv.nl/corona en www.ggdhvb.nl/hpv vind je uitgebreidere informatie over de mogelijkheden voor het halen van je vaccinatie, zoals openingsdagen en -tijden.

Doelgroep coronavaccinatie

In opdracht van de minister van VWS blijven wij beschikbaar voor inwoners van 12 jaar en ouder die nog geen basisserie of herhaalprik hebben gehaald. Daarnaast staan wij klaar voor die mensen die vanwege hun gezondheid van hun medisch specialist een verwijsbrief hebben gehad voor een extra herhaalprik. Ook kinderen van 6 maanden tot en met 4 jaar en kinderen van 5 tot en met 11 jaar met een verhoogd medisch risico kunnen op verwijzing van een medisch specialist bij onze speciale kind vaccinatielocaties terecht voor hun coronavaccinatie.

Het laatste nieuws

Test artikel

SamenvattingGGD Hart voor Brabant kiest ervoor om meerdere vaccinatielocaties in onze regio open te houden. Inw...

Liveblog legionella Crisis

SamenvattingGGD Hart voor Brabant kiest ervoor om meerdere vaccinatielocaties in onze regio open te houden. Inw...